Type hier uw zoekvraag:

Internet

Internet

Razendsnel internet
XMS verbindt via glasvezel. De ontwikkelingen op glasvezel gaan in een hoog tempo. Supersnel films of muziek downloaden, supersnel uploaden van foto's én extreem lage ping tijden bij het gamen.

Downloaden en uploaden gaan bij XMS met 50 of 100 megabit per seconde (Mbps). Betrouwbaar en stabiel, ongeacht het moment van de dag of het aantal gebruikers in de straat. En het wordt steeds leuker. In de nabije toekomst worden nog hogere snelheden haalbaar.


E-mail

 De XMS-gebruiker krijgt vijf e-mailboxen; per box zijn vijf aliassen aan te maken. Dat betekent dus tot wel 25 eigen XMS e-mailadressen. Het spamfilter houdt hinderlijke berichten buiten. En via webmail is de XMS mail altijd en overal online te lezen en te versturen.

 

Draadloos internet

Natuurlijk sluit u graag meerdere apparaten aan op internet. En op elkaar. Desktops, laptops, printers, tv’s, tablets, smartphones… Als u zelf een draadloze router aanschaft, kunt u deze eenvoudig aansluiten op het glasvezelmodem. Let er wel op dat u een router aanschaft die de snelheid van glasvezel aankan.

Inloggen:
login